Lövöldözés volt Sydneyben egy rendőrkapitányság előtt, két ember meghalt

2015.10.02. 11:50

Az ausztrál média beszámolója szerint csütörtök délután 4 óra 30 perckor két embert lelőttek Syndey egyik rendőrkapitánysága előtt, írta az Independent. Az Új-Dale-Wales állam Parramatta kerületi rendőrkapitányság körzetében az utcákat lezárták, a helyszín fölött egy helikopter körötött. Az áldozatokat egyelőre nem azonosították.

A rendőrség nem hozta összefüggésbe az esetet terrorcselekménnyel, tájékoztatásuk szerint attól az incidens egyértelműen nem terrorcselekmény. A hírek szerint csütörtök délután az épület előtt egy fegyveres tüzet nyitott a rendőrségen dolgozó informatikusra, majd egy rendőrtiszt tüzet nyitott a támadóra és két ember meghalt. Az egyik áldozat feltehetően az informatikus.

Az épületben dolgoznak a város legismertebb nyomozói, itt működik a gyilkossági és a kábítószeres csoport, illetve a közel-keleti szervezett bűnözéssel és a bandákka foglalkozó osztályok is. A támadás nem volt váratlan, az elmúlt időkben a helyi rendőrség több információt is kapott arról, hogy támadás készül a parramattai kapitányság ellen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport