Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-3 °C
5 °C

Norvég turistákat mentett ki az iszapból a thaiföldi munkás

2015.10.17. 23:25

Drámai módon mentett meg egy thaiföldi építőmunkás két norvég madármegfigyelőt, akik egy iszapmezőben rekedtek. A férfi lefeküdt az iszapba, hogy testébe kapaszkodva húzzhassák ki magukat. A Krabi tartományban történt esetet egy bangkoki amatőr fotós rögzítette, és a videofelvételt közzétette Facebook-oldalán.

Watch the moment a construction worker saves a pair of Norwegian bird watching tourists from a river estuary in Thailand.

Posted by The Telegraph on Saturday, October 17, 2015

 

A norvég pár kamerákkal vonult fel egy folyó torkolatában péntek hajnalban, de az iszapmező jóval süppedősebbnek bizonyult, mint ahogy gondolták. Nagyon gyorsan süllyedni kezdtek, és szinte derékig merültek - írja az MTI.

A Csat Uboncsindaként azonosított helyi építőmunkás halászatból hazafelé tartva vette észre a norvég párt. Először megpróbálta őket kihúzni, de azt nem sikerült.

Utána partra vitte a pár kameráját, hátizsákját, táskáját, majd lefeküdt az iszapba, és hagyta, hogy a bajbajutottak a testébe kapaszkodva húzzák fel magukat, hogy biztonságban kijuthassanak.  • Eladnék
  • Hírek