Bertalan
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Közlekedési vita után agyonlőtt egy négyéves gyereket

2015.10.22. 20:01
Agyonlőtt egy 4 éves kislányt az egyesült államokbeli Új-Mexikóban egy feldühödött sofőr, aki előzőleg a gyermek apjával keveredett vitába.

Az ABC televíziós csatorna csütörtöki jelentése szerint a gyilkosság Albuquerque városában, egy főúton történt. A kislány 7 éves bátyjával és szülőjével utazott, amikor egy másik autóból tüzet nyitottak rájuk. Az apa előzőleg szóváltásba keveredett a fegyverét többször elsütő sofőrrel, aki az egyik golyóval a kislány fejét találta el. A gyermeket kórházba szállították, ahol belehalt sebesülésébe.

Elkapták a gyerekgyilkost

Az eset még kedden történt, de az nem világos, hogy pontosan mi vezetett az erőszakhoz. Az édesapa, Alan Garcia azt mondta, hogy a lövéseket egy közlekedési helyzet miatt kialakult vita előzte meg.

"Olyan büszkén mesélte az embereknek, hogy pontosan négy éves lett" - mesélte kislányáról Garcia az ABC-nek nyilatkozva.

A rendőrség a történtekkel összefüggésben egy névtelen feljelentés alapján őrizetbe vett szerdán egy 32 éves gyanúsítottat, aki beismerte tettét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport