Hét csecsemő holttestét találták meg egy házban Németországban

2015.11.13. 11:41 Módosítva: 2015.11.13. 17:10

Hét csecsemő elrejtett holttestét találták meg egy házban Németország déli részén, Wallenfelsben, jelentette a német ügyészség.  

A holttesteket  egy albérlő találta meg  csütörtökön  a ház egyik szobájában  egy dobozban   . A mentőket és a rendőrséget egy nő értesítette az esetről. A kendőbe csavart és zacskóba csomagolt holttestek olyan állapotban vannak, hogy azonosításuk időt vesz igénybe. 

Az eddigi adatok szerint a házban korábban 18 évig egy 45 éves nő élt a férjével. Szeptemberben elköltözött a házból, és egyelőre nem tudják hol van.

A Bild azt írta: a nő egy trafikban dolgozott, nyaranta pedig a 3000 fős település strandján kisegítőként alkalmazták. A nőnek három 12-13 éves korú gyermeke van a férjétől, köztük egy ikerpár, de más kapcsolatokból még két gyermeke születhetett. A szomszédok a nőt kifejezetten kedvesnek írták le, aki megfelelően gondoskodott a gyermekeiről. 

A nő többször is várandós volt, de több terhességét is eltitkolhatta. Egy szemtanú azt mondta, a nő korábban azt állította, négy terhességmegszakítása is volt.

A nő szeptember végén egy súlyos veszekedés után elköltözött a házból. A lap azt is tudni véli, hogy a nő részegen többször is azt mondta a férjének, hogy a házban csecsemők holttesteit rejtette el. Ezt hallhatta meg az albérlő, aki csütörtökön átkutatta a házat.

2015 márciusában öt csecsemő holttestét fedezték fel egy családi ház fagyasztójában a délnyugat-franciaországi Louchats-ban.  A férfi és a nő két kamaszkorú lányt is nevelt.  A pár azt állította, az összes baba az ő gyermekük.

Ugyancsak Franciaországban  2000 és 2007 között összesen hat babáját fojtotta meg egy nő. A holttesteket szemeteszsákokba csomagolta és a pincében rejtette el. A nőt 15 év börtönre ítélték  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport