Levágott disznófejet tettek Merkel irodája elé

2016.05.15. 09:30

Levágott disznófejet találtak Angela Merkel választókerületi irodája előtt, a fejen egy, a német kancellárt gyalázó üzenetet is volt.

Azt a hatóságok nem árulták el, hogy a tettesek pontosan mit írtak a levágott fejre, de a német és nemzetközi média a kancellárnak a menekültügyben tanúsított befogadó hozzáállását ért támadásokkal kötötte össze az incidenst.

Az eset még szombaton történt, a fejet járőröző rendőrök fedezték fel az északkeleti Stralsundban. Merkel 26 éve ennek a körzetnek a parlamenti képviselője. 

A legfrissebb felmérések szerint a németek kétharmada nem akarja, hogy Merkel ismét induljon majd jövőre a kancellári címért, amelyet 2005 óta tölt be. Elsősorban a kelet-németek és az alacsony jövedelműek fordultak ellene.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla