Zavarta a hangos zene, lelőtte a terhes nőt

2016.06.29. 11:43

A 24 éves Shanika S. Minor (aki gyakran az Ida Jackson nevet használja) felkerült az FBI tíz legkeresettebb szökevényének listájára, miután lelőtte szomszédját, a 23 éves Tamecca Perryt. Az áldozat terhes volt, vele együtt a magzat is meghalt - írja a Khou.

A Milwauekeeban márciusban történt gyilkosság előzménye, hogy az egyébként büntetlen előéletű Minor összeszólalkozott Perryvel, mert szerinte a szomszéd túl hangosan hallgatott zenét. Március 5-én éjjel Minor egy félautomata fegyverrel hadonászva hívta ki verekedni Perryt, miközben többször a levegőbe lőtt. Végül csak azért ment haza, mert édesanyja rábeszélte, hogy hagyja abba a balhézást.

Néhány órával később azonban visszatért, fegyverrel belépett a szomszéd házába. Az anyja utánament, próbált közbeavatkozni, a két nő közé állt, de Minor tüzet nyitott és az édesanyja válla mögül lelőtte a terhes Perryt. Aztán elviharzott, azóta szökésben van.

A rendőrség biztos abban, hogy Minor nem hagyta el az Egyesült Államokat, mert korábban soha nem utazott külföldre. Annak, aki segít megtalálni, 100 ezer dollár jutalmat ajánlott fel a rendőrség. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport