Vilma
-4 °C
-1 °C
Index - In English In English Eng

Véres, fegyveres férfi barikádozta el magát egy német étteremben

2016.08.07. 13:09

Véres és fegyvere van - egyelőre ennyit tudni biztosan arról a férfiról, aki a hírek szerint elbarikádozta magát a délnyugat-németországi Saarbruecken egyik éttermében.

A rendőrök egyelőre szóban próbálják meggyőzni arról, hogy adja meg magát. A helyzetet nagyban megkönnyíti, hogy a férfi nem ejtett egy túszt sem, viszont azt nem lehet tudni, hogy mitől lett véres, sem azt, hogy pontosan milyen fegyver van nála.

A férfi még vasárnap délelőtt rontott be az étterembe, ahonnan a Bild információi szerint hangosan ordibálva zavart ki mindenkit. A Dubrovnik nevű hely a város központjában található. A városban készült felvételeken csak az étterem körül álló rendőrök láthatók, illetve az, hogy lezárták a környéket.

A rendőrség szerint a férfi zavart elmeállapotúnak tűnt, és nincs jele annak, hogy terrorcselekményről lenne szó. A szóvivő szerint a valószínűleg macedón férfi rossz pszichológiai állapota a probléma, és a hely tulajdonosa egyben az apósa is, sőt, a férfi korábban dolgozott is a Dubrovnikban.