Méreginjekcióval gyilkolt Doktor Halál Indiában

2016.08.16. 14:33

Méreginjekciókkal meggyilkolt hat embert, majd holttestüket elrejtette a házában vagy elásta a kertjében egy indiai orvos.

A rendőrség egyik szóvivője kedden azt mondta: az egészségügyi szakember bevallotta, hogy öt nőt és egy férfit megölt. Közülük többen Mumbaitól 230 kilométerre délre fekvő Vai városában tűntek el az elmúlt évek során.

A szóvivő hozzátette: a gyilkosságok indítéka egyelőre ismeretlen, mivel az orvos a kihallgatáson egymásnak teljesen ellentmondó információkat szolgáltatott a nyomozóknak.

Padmakar Ganvat, az ügyön dolgozó egyik rendőr a The Straits Times című szingapúri lap szerint úgy nyilatkozott, hogy a rendőrség négy holttestet talált az orvos házában és egyet a kertjében.

A lap szerint a hatóságok őrizetbe vették a férfi ápolónőjét is azzal a gyanúval, hogy segédkezett a gyilkosságok végrehajtásában. Egyelőre nem világos, hogy az áldozatok milyen viszonyban álltak az indiai sajtóban csak Doktor Halál néven emlegetett orvossal.

Indiai sajtóorgánumok arról számoltak be, hogy utolsó áldozatát egy teljesen ismeretlen gyógyszer túladagolásával küldte a halálba, miután a nő megfenyegette, hogy a rendőrséghez fordul az orvos által elkövetett egyik korábbi gyilkosság miatt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport