Ivó, Milán
EUR 384,00 Ft
USD 366,07 Ft
6 °C
26 °C

Családi vállalkozásban termett a fű a magyar határ közelében

2016.09.26. 18:40

Családi marihuánaültetvényt számoltak fel a szerb rendőrök Magyarkanizsa szomszédságában számolt be róla a Vajdaság Ma a Blic napilapra hivatkozva. Két család tagjait vették őrizetbe, akik egy kukoricaföldön rejtették el az indiai kendertöveket. Összesen 340 darab növényt találtak, amelyek összsúlya meghaladta az 1 tonnát.

A lap információi szerint a két család termesztéssel és csempészéssel egyaránt foglalkozott. Az árút pedig nemcsak Magyarországon, de Nyugat-Európában is terjesztették, a lefoglalt luxusterepjárók alapján elég nagy sikerrel. Az összesen 5 gyanúsítottat  előzetes letartóztatásba helyezték és a szabadkai ügyészségen állítják majd elő őket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek