Gusztáv
-4 °C
1 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A Breaking Badet másolta: savval akarta eltünteni áldozatát

2016.10.20. 17:21

Egy olasz férfi szexrandin gyilkolt meg egy londoni rendőrt, akinek a testét ezek után savval próbálta meg eltüntetni, számol be a BBC az esetről, ami még áprilisban történt, de most kezdődött el az ügy tárgyalása.

Az ötvenkilenc éves Gordon Semple egy netes randi-appon keresztül ismerte meg az olasz Stefano Brizzit, az ő londoni lakásán találkoztak április elsején. Brizzi azt állítja, hogy egy fojtogatás szexjátékba halt bele az áldozata. 

A szomszédoknak viszont néhány nap múlva feltűnt a kellemetlen szag, de Brizzi elhajtotta őket azzal, hogy nincsen semmi baj, csak főz. Aztán az egyik szomszéd mégis kihívta rá a rendőröket, és amikor kimentek, a férfi alsónadrágban és napszemüvegben nyitott nekik ajtót, úgyhogy jobbnak látták átkutatni a lakást, ekkor találtak egy savval teli kádban húscafatokat. 

Brizzi a bíróságon elmondta, hogy rajong a Breaking Bad című sorozatért, onnan vette az ötletet, abban is így próbálják meg eltüntetni egy gyilkosság nyomait a főszereplők. Arról is beszélt, hogy a sátán vette rá a gyilkosságra, de mivel egy rendőrrel végzett, meg akart valahogy szabadulni a holttestből.

Kiderült, hogy Brizzi korábban már beszélt egy terápiás csoportban arról, hogy sátánista, és szeret a szexuális partnereivel is állatként bánni.