Bűnös a két nőt meggyilkoló brit bankár

2016.11.08. 09:28

Három napig tartotta fogva 23 éves áldozatát, a kínzást mobiljára vette, mielőtt elvágta a torkát az a Hongkongban élő brit bankár, akit kedden bűnösnek mondott ki a bíróság – írta a CNN.

Rurik Jutting életfogytiglant kapott a gyilkosságokért.

A férfi védelmét arra építették fel, hogy a férfi a két évvel ezelőtti gyilkosságot kábítószer hatása alatt követte el. Emellett alkoholfüggő és pszichés zavarban szenved.

„A fiatalember évente több százezer amerikai dollárt keresett, fokozatosan vált elszigeteltté, ápolatlanná, folyamatosan ittassá, akit a drog és az alkohol elhomályosított, elméje szadista szexuális fantáziával telt el” – ezek nem az ügyészség, hanem az ügyvéd szavai voltak.

A most 31 éves férfi a neten találkozott a 23 éves lánnyal. Elmondása szerint fokozatosan csúszott el szexuális aktusuk a lány tiltakozását kiváltó erőszakba. A lányt megkötözte, kínozta, végül akkor ölte meg, amikor nem hagyta abba segítségért való kiáltozást. A holttestet az erkélyre kitett bőröndben rejtette el. Ezután kereste meg újabb áldozatát.

Őt már néhány perccel azután megölte, hogy a lány feljött a lakására.

„Valószínűleg az az utolsó filmem. Nem számíthatok megbocsátásra. Ők már az angyalokkal lesznek” – mondta a telefonjával készített felvételen, amelyen újabb kínzási terveiről beszélt és arról, mennyire fél, hogy elfogják a gyilkosságért.

Az ítélete után az ügyvéd felolvasta Jutting közleményét, amelyben megbocsáthatatlan bűnnek írja le tettét, és sajnálja, hogy fájdalmat okozott az áldozatok szeretteinek, különösen az első áldozat kisfiának. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport