Orsolya
11 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

Misztikus tárgyat találtak a csipszeszacskóban

2016.12.22. 22:37 Módosítva: 2016.12.22. 22:39

Felismerhetetlen tárgyat szedett elő burgonyaszirom helyett egy 33 éves férfi, Richard Noon a csipszeszacskójából - írja a Mashable. A férfi, aki egy egyetemen dolgozik egy Burts márkájú csipszet akart megenni, de a fél zacskót elfoglalta ez a valami: 

A csipszet a helyi kocsmában vette, és a csomagolásnak nem volt baja. Amikor meglátta a barna, elég nehéz tárgyat, elképzelni sem tudta, mi lehet az. Arra gyanakodott, hogy talán a gyártás során beleesett valami a zacskóba, vagy a fűszerek összecsomósodtak, és az került bele valahogyan. Furcsállotta, hogy a minőségellenőrzésen nem akadt fent ez a termék.    

Azóta a csipsz gyártója felvette Noonnal a kapcsolatot, és kiküldtek neki egy borítékot, hogy abban vissza tudja küldeni nekik a talált tárgyat további vizsgálatra. 

A Burts Chips azóta közleményt adott ki, hogy nagyon fontos számukra az élelmiszerbiztonság és a higiénia, ezért nagyon mérgesek a történtek miatt. Elmagyarázták, hogy a kőnek látszó tárgy valószínűleg egy odaégett burgonyaszirmokból álló, megcsomósodott tömb. Azt ígérik, ezentúl gyakrabban fogják ellenőrizni a zacskók tartalmát.