Körözött bűnöző volt a Fülöp-szigeteken megölt magyar

2017.01.04. 07:09

Ahogy arról korábban beszámoltunk, helyi idő szerint vasárnap hajnalban lelőttek egy magyar férfit a Fülöp-szigeteki Pavia településen. A 37 éves Dánielt a szomszédja lőtte le, miután összevesztek azon, hogy a szomszéd nem hagyta abba a petárdázást. A Bors szerdai cikkében azt írja, a legkeresettebb magyar bűnözők között szerepelt a magyar férfi.

A férfi hajnali fél 1 körül szólt a lakópark biztonsági őrének, hogy zavarja a szomszéd petárdázása. Az őr ki is jött és rá is szólt a szomszédra. Később viszont az őr egy sikoltást hallott, és amikor visszament a házhoz, a szomszédot egy 45-ös kaliberű pisztollyal a kezében találta, amit el is vett tőle. A magyar férfi holtteste csak később került elő, amikor szintén magyar menyasszonya arra ébredt, hogy a vőlegénye nincs mellette a szobában. A kiérkező rendőröknek a szomszéd beismerte, hogy lelőtte a magyar férfit, aki előtte állítása szerint úgy kijött a sodrából a petárdázás miatt, hogy megrugdosta őt.

A Bors szerdai cikkében azt írja, a 37 éves magyar férfi öt éve még benzinkutas volt egy budai kútnál, eközben azonban belekeveredett valami kábítószeres ügybe. „Ügyét az érdi rendőrök vizsgálták, majd az ügyészségi vádemelés után a Fővárosi Törvényszéken tárgyalták. Mindez 2013. szeptemberében történt. Dánielnek ekkor veszett nyoma" − írja a lap. Hozzáteszik, ezután elfogató parancsot adtak ki ellene.

A Blikk azt írja, a magyar férfi családjának ügyvédje szerint Dániel holttestét hamvasztani fogják, a hamvak pedig a menyasszonyához kerülnek majd. A férfi családja egy héten belül érkezik az országba. Az ügyvéd azt is elmondta, hogy a gyilkos és ügyvédje kérvényezték az óvadék ellenében való távozás lehetőségét, amiről pénteken tárgyalnak majd.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport