Tekla
5 °C
19 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gumibotot dugtak fel a francia rendőrök egy férfi fenekébe

2017.02.06. 11:53 Módosítva: 2017.02.06. 11:53

Szexuális erőszakkal gyanúsítanak egy francia rendőrt, miután intézkedés közben egy gumibotot dugott fel egy férfi fenekébe - írja a Local.

Az incidens múlt csütörtökön történt Párizs Seine-Saint-Denis részében, szemtanúk részben lefilmezték, ami történt. 

A Le Parisien című lap közölte a felvételt, amelyen látható, hogy a rendőrök birkóznak az utcán a 22 éves férfival. Bár a lap a felvétel azon részét, amelyben az erőszak is látható, nem közölte. Az viszont látható, hogy végül bilincsben vezetik el a sántító férfit. 

Rendőrségi források a lapnak azt mondták, hogy az intézkedő rendőrök azt állították: baleset történt, a verekedés közben véletlenül került a férfi fenekébe a gumibot, amikor a nadrágja lecsúszott. A rendőrök állítják: csak az őrsön vették észre, hogy a férfi vérzik, akkor hívták is az orvost. Kiderült, a gumibot 10 centi mélyen hatolt be a férfi testrészébe. 

Az érintett rendőröket felfüggesztették állásukból. Közülük egyet gyanúsítanak szexuális erőszakkal, a többieket bántalmazással. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport