16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Itt a videó arról, hogyan mérgezték meg Kim Dzsongnamot

2017.02.20. 09:32

A japán Fuji TV közzétette azokat a kamerafelvételeket, amelyeken látható, hogyan gyilkolták meg a Kuala Lumpur-i nemzetközi repülőtéren az észak-koreai diktátor féltestvérét, Kim Dzsongnamot.

A felvételeken látszik, ahogy Kim Dzsongnam a repülőtéren sétál, majd két nő megközelíti, és valamit hátulról a szemére tesz. Ezután a férfii segítséget kér a reptér alkalmazottaitól, miközben a szemére mutogat. Ezután kórházba szállították, de már meghalt, mire odaért vele a mentő. 

Vigyázat, felkavaró képsorok!

Itt a videó arról, hogyan mérgezték meg Kim Dzsongnamot

Bizonyosnak tűnik, hogy az észak-koreai rezsim áll Kim Dzsongun féltestvére, Kim Dzsongnam  meggyilkolása mögött  – jelentette ki hétfőn Hvang Kjoahn dél-koreai miniszterelnök, ideiglenes államfő.

Eközben Malajzia berendelte a Kuala Lumpur-i külügyminisztériumba Észak-Korea nagykövetét, és konzultációra hazarendelte saját nagykövetét Phenjanból a Kim Dzsongnam halálával kapcsolatos kijelentések miatt – jelentette be hétfőn a malajziai külügyi tárca. „A miniszter leszögezte, hogy a haláleset Malajzia területén történt, körülményei tisztázatlanok, ezért a malajziai hatóságok felelőssége kivizsgálni a halál okát” – közölte a Kuala Lumpur-i külügyminisztérium a nagykövet berendelése után.

Phenjan kijelentette, hogy bármi legyen is a vizsgálat eredménye, nem fogja elfogadni, Kang Csol észak-koreai nagykövet pedig arról beszélt, hogy Malajzia idegen hatalmakkal játszik össze. Ez Kuala Lumpur szerint alaptalan vádaskodás, az ázsiai ország pedig a lejáratására irányuló minden próbálkozást nagyon komolyan vesz – olvasható a külügyminisztérium kommünikéjében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport