Szilárda
-4 °C
3 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Milliárdos fia okozott borzalmas balesetet a görög autópályán

2017.02.27. 11:56

Halálos balesetet okozott száguldó sportkocsijával a milliárdos Aposztolosz Vakakisz fia vasárnap a görög autópályán – írta a Lamia Report.

A fiatalember 120 kilométeres sebességkorlátozás mellett 200 kilométerrel hajtott, amikor kisodródott az Athén-Lamia közötti autópályán és egy parkoló autóba, majd egy épületbe csapódott. Az épület azonnal kigyulladt. A Porschét vezető 24 éves Jorgosz Vakakisz és mellette ülő gyerekkori barátja a helyszínen életét vesztette.

A lángokban a helyszínen meghalt a parkolóban szabályosan álló autóban várakozó 33 éves asszony és három éves gyereke – írta a Scarcoops.com. A tragédiát csak az édesapa élte túl, aki épp a mosdóban volt az épületben, amelybe Vakakisz autója becsapódott. A férfi épp kimenekült a lángok közül, a hátsó kijáraton, de az autóban lévő családtagjain már nem tudott segíteni.

A Vakakisz család vagyonát a Jumbo játékbolt üzletlánc alapozta meg, amely a Balkánon és Görögországban van jelen. A cég 2015-ös forgalma csaknem 800 millió euró volt.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!