Jenő
-3 °C
6 °C

Trump szerint Obama miatt szivárognak az infók a Fehér Házból

2017.02.28. 10:33 Módosítva: 2017-02-28 10:33:52

Donald Trump szerint az előző elnök miatt szivárognak folyamatosan az információk a Fehér Házból, és miatta gyűlnek mérges tömegek a republikánus képviselők meghallgatásaira, írja a CNN. Az amerikai elnök a Fox News műsorában mutogatott elődjére, aki egyébkén másfél hónapja egyáltalán nem lépett be a Fehér Házba.

Donald Trump magyarra nehezen lefordítható, kaotikus stílusban fejtette ki a riporternek, hogy mindenről az előző elnök tehet. Trump nem említett bizonyítékot, amire vádjait alapozta.

A gyűléseket, amelyeken szembesítik a republikánus képviselőket a Trump-adminisztráció vitatható működésével, az Obama korábbi kampányát támogató Organizing for Action, ésa  demokratákat támogató SEIU, és a MoveOn.org szervezte, írja a CNN.

A napokban a Trump-stáb betiltotta a kommunikációt titkosító appokat a fehér házi stáb telefonjain, hogy így akadályozzák meg a Fehér Ház nehézségeit feltáró kiszivárogtatásokat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?