Gyilkosság miatt nyomoznak a rejtélyesen eltűnt francia család ügyében

2017.03.01. 10:56

Két hete nyomtalanul eltűnt egy nantes-i család. A szülők, Pascal és Brigitte 50 évesek, fiuk, Sebastien 21, lányuk Charlotte 18. Utoljára február 16-án látták őket.

000 M61K1

Mióta eltűntek, Troadecék semmilyen életjelet nem adtak, és sem a telefonjaikat, sem a bankkártyáikat nem használták. A mosógépben bent maradt a mosás, a frizsiderben megromlott az étel. A család három kocsijából kettő a ház előtt parkol, a harmadik eltűnt.

A beszámolók szerint az apa depressziós volt. A fiúnak pszichés problémái voltak, és 2013-ban, még kiskorúként közösségi munkára ítélték, amiért a blogján halálos fenyegetéseket tett közzé.

A Le Monde szerint egy online videojáték-fórumon Sebastien nemrég arról írt, hogy legjobban a saját tükörképét gyűlöli, és szomorú az élete miatt. A Twitteren pedig arról posztolt, hogy ha tudnák, mikre gondol, erkölcsi gátlások nélküli őrültnek hinnék.

A nyomozók azért gyanakodnak gyilkosságra, mert a család kétszintes házának átvizsgálásakor a család három tagjának DNS-ével egyező vérnyomokat találtak az anya óráján, a fiú telefonján és a lépcső alatt. Az ügyész szerint a vérnyomokat valaki megpróbálta törölni. A gyilkosság mellett emberrablás és jogellenes fogva tartás miatt is nyomoznak. (BBC)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport