Klaudia
0 °C
12 °C

Négy embert lőtt le egy fegyveres az USA-ban

2017.03.23. 06:40 Módosítva: 2017.03.23. 08:52

Négy embert, köztük egy rendőrt lőtt agyon egy fegyveres három különböző helyszínen Wisconsin államban, az Egyesült Államokban - jelentette csütörtök hajnalban a CNN. A gyilkosságok három órán belül három szomszédos településen történtek.

"Jelenleg egyetlen gyanúsított van. Őrizetbe vettük" - mondta Wally Sparks helyi rendőrfőnök. A hatóságok arról egyelőre nem adtak tájékoztatást, hogy mi volt az elkövető indítéka.

Két embert Rotschild településen szerda dél körül lőttek le egy bankban kirobbant családi vita közepette. Nagyjából 10 perccel később a közeli Schofieldben, egy ügyvédi irodában, majd Westonban, egy többlakásos házban dördültek el lövések. Utóbbi két településen egy-egy halálos áldozatról tudni.

A lakóházat kiürítették, mielőtt a rendőrség elfogta a feltételezett elkövetőt, aki az épületben elbarikádozta magát - közölte az ABC amerikai televíziós csatornára hivatkozva az MTI. A rendőrök több órán át tárgyaltak a férfival, és eközben lövésváltás is volt. A gyanúsítottat végül sebesülten vezették el. A közelben lévő iskolákat és kórházat ideiglenesen lezárták.

További részletek egyelőre nem ismertek, így nem tudni azt sem, hogy mi volt az elkövető indítéka.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!