11:00, November 28.
Kamerun 0
Szerbia 0
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0

Megölte gondozóját egy tigris Angliában

2017.05.29. 21:11

Megölte gondozónőjét egy tigris a Londonhoz közeli Hamerton Zoo Park állatkertben, írja a Time.

A rendőrség beszámolója alapján a tigris és a gondozó egyszerre kerültek az állatnak elkerített területe. A rendőrséget hétfőn délelőtt riadóztatták, és légi mentőt is hívtak az áldozathoz, de a nő még a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Egy fotó az állatkert gondozójáról
Egy fotó az állatkert gondozójáról
Fotó: Facebook / Northfoto

A rendőrök szerint szándékosságnak vagy gaztettnek nincs nyoma, az állatkert közleménye szerint "furcsa baleset" történt. Sem a tigris, sem más vadállat nem szabadult el. A látogatókat ennek ellenére evakuálták a helyszínről.

Bár az MTI szerint a média pánikszerű menekülésről és kaotikus állapotokról beszéltek, a Time által idézett szemtanúk ezt cáfolják. Azt mondták, nem volt pánik, a látogatók nyugodtan vonultak ki a Londontól 130 kilométerre északra található állatkertből.

A tigrisről egyelőre nem közöltek információt, az állatkert szűkszavú közleményt adott ki, további információkat későbbre ígértek.

Az 1990-ben alapított tízhektáros vadasparkban mintegy ötszáz állat él, köztük maláj és bengáli tigrisek, gepárdok, farkasok, kenguruk, hüllők, madarak és háziállatok is.  • Hírek
  • Bankszámla