Mecsetből hazatérő 17 éves lányt gyilkoltak meg Washington közelében

2017.06.19. 10:38 Módosítva: 2017.06.19. 10:57

Egy 17 éves muszlim lányt gyilkoltak meg Washington közelében vasárnap hajnalban, írja a Guardian. Az észak-virginiai Restonban élő Nabra Hasszanen holttestét egy tóban találták meg. A rendőrség a gyilkossággal a 22 éves Darwin Martinez Torresét gyanúsítja.

Nebra és barátai a ramadán idején éjszakai imára mentek el a közeli sterlingi mecsetbe. Nabra 4-5 társával lépett ki a mecsetből vasárnap hajnalban. Gyalog indultak haza, mert a környék teljesen biztonságosnak tűnt.

Nabra Hasszanen
Nabra Hasszanen
Fotó: Twitter

Nadra barátaitól távolabb haladt, amikor vitába keveredett egy autóssal. Az autós ki is szállt az autóból, ismerősei ezután nem találták, és jelentették eltűnését a rendőrségnek. 

A lány holttestét délután találták meg egy tóban. Holtteste közelében egy baseball ütőt találtak. A gyanú hamar a 22 éves  Darwin Martinez Torresre terelődött, akinek autóját a keresés során rendőrségi helikopterek azonosították a közelben.   

A gyilkosság indítéka egyelőre nem ismert. Az eset azért kaphat most nagyobb figyelmet, mert hétfőn kora hajnalban Londonban  egy furgon sofőrje   az éjszakai ima után hazatérő muszlim hívek közé hajtott: egy ember meghalt, tíz megsérült. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport