Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Játék pisztolyok okoztak riadalmat Antwerpenben

2017.06.21. 16:49

Két helyszínen is riasztották a terrorelhárítókat szerdán Belgiumban, írja az MTI a La Libre Belgique-re hivatkozva.

Flandria legnagyobb városában, Antwerpenben fegyveres fenyegetés miatt, egy bejelentés alapján rövid időre lezárták a főpályaudvar környékét. A terrorelhárítók előállítottak egy fiatalokból álló csoportot, akiknél játék fegyvereket találtak.

Az ország déli részén, Vallóniában lévő Namur városának vasútállomásán egy elhagyott csomaghoz riasztották a rendőröket. A környéket kiürítették, a tűzszerészek „hatástalanították a csomagot, de az nem derül ki a híradásból, hogy volt-e benne bomba.

Egyik helyszínen sincs már zárlat. A rendőrség arra kérte az embereket, hogy semmiféle fegyvernek látszó tárgyat ne hordjanak magukkal.

Belgiumban nőtt a feszültség amiatt, hogy kedden este a brüsszeli központi pályaudvaron robbantásos merényletet akart elkövetni egy 36 éves marokkói férfi. A helyszínre érkező katonák lelőtték a támadót, utasok nem sérültek meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek