Pál
-1 °C
5 °C

Nyilvánosan szexeltek és vizeltek a G20-as csúcsra Hamburgba érkezett rendőrök

2017.06.28. 16:56 Módosítva: 2017.06.28. 23:04

Nagy bulit csaptak a július 7-8.-i G20-as csúcsra Hamburgba vezényelt berlini rendőrök. A legfejlettebb ipari országok vezetőinek csúcstalálkozójára már most nagy a rendőri készültség, mert szélsőbaloldali csoportok tüntetéseket, sőt szabotázsakciókat is terveznek.

A városba erősítésként három rendőrszázadot vezényeltek a német fővárosból. A 220 rendőr vasárnap érkezett meg, a Hamburghoz közeli  Bad Segebergben található  konténerfaluban helyezték el őket. M ielőtt bevetésre vezényelték volna őket, hétfőn este lazíthattak egy kicsit.  GettyImages-699621618

Óriási buli és óriási botrány lett belőle. A rendőrök elkezdtek sörözni.  Ezután részegen üvöltöztek hajnalig. Egy pár egy kerítés mellett szexelt, a többiek mellettük vizeltek sorban állva, egy csak fürdőköpenyt viselő rendőrnő pedig az asztalon táncolt kezében a szolgálati fegyverével. 

Klaus Kandt, a berlini rendőrség vezetője azt mondta: megengedhetetlen az ilyen viselkedés, és ennek komoly következményei lesznek. Az ügy részleteit azonban föl kell deríteni. A kapitány azzal védte a járőröket, hogy nem a város közepén randalíroztak, hanem egy elzárt területen engedték el magukat, ahol két társuk születésnapját ünnepelték. 

A Die Zeitnek Thomas Neuendorf rendőrségi szóvivő azt mondta: a rendőrök unatkoztak, mert nem volt tévé.