Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Négyen meghaltak egy sárközújlaki balesetben

2017.07.04. 00:45

Egy magyar rendszámú autó mind a négy utasa meghalt hétfőn Romániában, amikor a járművük frontálisan ütközött egy román rendszámú Mercedes terepjáróval, utóbbi vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba, írja az MTI.

A Szatmar.ro portál szerint a baleset Sárközújlak (Livada) Avasújváros (Negresti Oas) felőli kijáratánál történt. A helyszínen életét vesztette a magyar rendszámú Honda 34 éves vezetője, egy Sárközújlakról származó, Magyarországon élő nő, az ő 43 éves nővére, és utóbbinak a 18 éves fia. A sofőr 5 éves kisfiának a baleset után még volt pulzusa, de nem sokkal később belehalt sérüléseibe, a helyszínre érkezett rohammentősök nem tudták újraéleszteni.

A másik, Beszerce-Naszód megyei rendszámú autót egy 21 éves szamosdarai (Dara) férfi vezette, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Szatmár megyei rendőrség hétfő esti közleménye szerint a a Mercedest vezető férfi vélhetően gyorshajtás miatt elveszítette uralmát autója fölött, átsodródott a szembejövő sávba, és összeütközött a Hondával.

A helyszíni vizsgálatok alapján a 21 éves férfi nem volt ittas állapotban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport