Judit
2 °C
7 °C

Kiderült, miről beszél majd Trump veje a meghallgatásán

2017.07.24. 12:28

Hétfőn és kedden hallgatják meg a szenátus és a képviselőházi hírszerzési bizottságokban Donald Trump elnök vejét és tanácsadóját, Jared Kushnert arról, milyen találkozói voltak az elnökválasztási kampányban az oroszokkal. A meghallgatás zárt ajtók mögött lesz.

A Washington Post úgy értesült, hogy Kushner négy találkozóról beszél majd részletesen. Ezek közül az egyik az a találkozó, amit Trump fia egy orosz ügyvédnővel szervezett. Ugyanakkor Kushner tagadja, hogy összejátszott volna az oroszokkal. Szerinte azért került sor ezekre a találkozókra, mert a kampánycsapatban ő felelt azért, hogy a külföldi kormányokkal tartsa a kapcsolatot. Ezzel magyarázta azt is, hogy az orosz nagykövettel és más orosz diplomatákkal is találkozott. A Washington Post mindezt egy olyan 11 oldalas nyilatkozatból tudja, amelyet Kushner a meghallgatásán fel szeretne használni. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?