Ottó
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Kilenc centiméteres szöggel a szívében sétált be a kórházba egy amerikai férfi

2017.08.16. 20:38 Módosítva: 2017.08.16. 21:21

Szíven lőtte magát egy majdnem kilenc centiméteres szöggel egy wisconsini férfi, majd beült gépkocsijába, kórházba hajtott, ahol még szabályosan le is parkolt, majd besétált a sürgősségei osztályra, írja az MTI.

Orvosai szerint a június végén történt baleset majdnem az életébe került, mivel a szög a szívét érte, és milliméterekre volt a fő artériától. Doug Bergeson házának kandallóját újította fel, amikor véletlenül elsült szögbelövője és a kirepülő szög gellert kapva a mellkasába fúródott.

"Láttam, ahogy a szög a szívverésemmel együtt mozog"

– mesélte, hozzátéve, hogy a józan esze azt diktálta, ne húzza ki a szöget. Megmosakodott, beugrott teherautójába és a 10 percre lévő kórházba ment.

Amikor a sürgősségire érkezett már egyre nagyobb fájdalmakat érzett. Míg várakozott, üzenetet küldött a feleségének, hogy hozzon egy új inget, mert a vizsgálatokhoz levágták róla azt, amelyet viselt. A röntgenvizsgálat után azonnal átvitték egy másik kórházba. Még akkor is úgy gondolta, hogy nincs nagy baj,

azt is felajánlotta, hogy ő maga átvezet teherautójával az orvosközpontba, ahol azután eltávolították a szöget.

A férfi azóta lábadozik, ezen a héten térhet vissza a munkába. "Egész jól érzem magam. A jövőben azonban óvatosabb leszek. Ami történt, igen tanulságos volt" – összegezte a kalandokat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport