18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy amerikai lány 16 év után a szülőanyjához költözött, de ő megkínozta és megölte

2017.08.24. 15:37

Egészen brutális esetről számolt be a rendőrségi jelentés alapján a Washington Post. Egy 16 éves lány, Savannah Leckie tavaly visszaköltözött a szülőanyjához, aki viszont kegyetlenül bánt vele, kínozta, végül múlt hónapban megölte és elégette a holttestét.

A lánytól a szülőanyja a születése után megvált, egy házaspár fogadta örökbe. A nevelőszülők később elváltak, és a lány nem jött ki a nevelőanyja új barátjával. A addigra szülőanyjával már évek óta kapcsolatban állt, és végül a nő tavaly novemberben beleegyezett, hogy visszafogadja.

A lány oda is költözött a 39 éves Rebecca Ruudhoz és élettársához, egy félreeső farmra a Missouri állambeli Theodosia közelében. Magántanuló lett, nem nagyon volt kapcsolata a külvilággal, és meglehetősen nomád körülmények között kellett élnie.

A rendőri jelentés szerint az anyát egyre jobban idegesítette, hogy a lány nem tud alkalmazkodni új életviteléhez, és attól félt, hogy ha így megy tovább, nem fogja tudni eltartani, mert csak viszi a pénzt, de hasznot nem hoz.

Júliusban a nő bejelentette a rendőrségen, hogy a lány eltűnt, méghozzá a cuccaival együtt, így szerinte elszökött. A hatóság nagy erőkkel keresni kezdte, de egy idő után gyanússá vált a helyzet, és a nő egy volt barátja is feltűnt, hogy beszámoljon az anya szokatlanul durva fegyelmezési szokásairól.

Ekkor derült ki, hogy a nő valósággal kínozta a lányt, arra kényszerítette, hogy egy disznóólban kússzon-másszon, a sebeibe sót és alkoholt dörzsölt. A nő el is ismerte a sajátos nevelési módszereket.

Ezután azonban a nő és barátja elszöktek, a rendőrség pedig átkutatta a farmot, ahol megtalálták a lány maradványait. A helyszínelők szerint az anyja valamilyen vegyszerrel roncsolta a testét, majd elégette. Később nagy mennyiségű lúgot találtak a farmon.

A rendőrök arra utaló jeleket is találtak, hogy a pár azt tervezte, elhagyják az államot. Végül hétfőn a buszpályaudvaron letartóztatták. Többek között gyilkossággal, gyerekkínzással és bizonyítékok eltüntetésével vádolják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport