Berta, Bettina
17 °C
31 °C
Index - In English In English Eng

Több mint 150 rendőr keresi a francia lakodalomból eltűnt lányt

2017.08.30. 16:42

Szerdán újabb 60 rendőr csatlakozott be a hétvége óta tartó keresésbe a francia Alpoknál található Pont-de-Beauvoisinban, miután egy kilenc éves lány nyomtalanul eltűnt egy lakodalomból. Maelys de Araujo eltűnését szombatról vasárnapra virradóan éjjel háromkor észlelték a szülők, és a felhőtlen szórakozás ekkor váltott át intenzív és pánikszerű keresésbe, amibe azóta már becsatlakoztak barlangászok és búvárok is. 

Egy névtelenül nyilatkozó rendőr az AFP-nek azt nyilatkozta, hogy a legapróbb részletig átfésülik a terepet. A rendőrség azonban attól tart, hogy a lányt elrabolták, mert a keresőkutyák a lakodalomnak helyt adó épület parkolójában vesztették el a kislány nyomát, így valószínűleg egy kocsiba szállhatott be. 

000 RY7TB
Fotó: Philippe Desmazes / AFPBár a hatóságok még nem zárták ki, hogy a lány elkóborolt, Dietlind Baudoin nyomozó szerint az eltelt idő miatt kizárt, hogy ne emberrablásról legyen szó. A rendőrség átvizsgálta, hogy volt-e büntetett előéletű ember az ünnepségen, kihallgatott 140 vendéget a megjelent 250-ből, valamint az összes fényképet megvizsgálják, ami éjszaka készült. 

(via The Local)