Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Vérbosszút állt lánya megerőszakolásáért egy floridai nő

2017.09.03. 11:55

Egy floridai nő agyonlőtt egy tinédzser fiút, akit azzal gyanúsított, hogy korábban megerőszakolta a kislányát – írja az Independent. A kétgyerekes asszony a gyilkosság után feladta magát.

Connie Serbu saját maga hívta a rendőrséget, miután az erdőbe csalta és lelőtte a 18 éves Xavier Sierrát, aki szerinte megerőszakolta a lányát annak 6 éves korában. A nő a gyilkosság kitervelésébe testvérét, John Vargast is beszervezte, a férfi szintén golyót kapott a lövöldözésben, és később belehalt a sérüléseibe. 

A nemi erőszak a nő szerint évekkel ezelőtt két alkalommal is megtörtént, de csak tavaly májusban szerzett róla tudomást a lányától. A gyerek arra kérte a nőt, ne bántsa a Sierrát, a barátai pedig azt javasolták neki, forduljon a rendőrséghez, de ő a fejébe vette, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. A rendőrségi dokumentumok szerint 2016 júliusában Serbu megkérte a fiút (aki egyébként családi barát volt), hogy jöjjön át hozzá segíteni megépíteni egy emeletes ágyat fizetésért cserébe. De mikor Vargassal felvették kocsival, végül nem a házukba vitték, hanem a Naples város körüli erdőbe, ahol állítólag a nemi erőszak történt.

Menet közben tudtára adták, hogy tudnak a dologról, Sierra pedig megpróbált elmenekülni, amikor kiszálltak az autóból, ez azonban nem sikerült neki, utolérték. Sierra dulakodni kezdet Vargassal az egyik fegyveren, végül összesen hat lövés érte a testét két fegyverből, de közben Vargas is golyót kapott a hasába, bár az nem tiszta, hogy nővére lőtte le véletlenül vagy a dulakodás közben sült el a fegyver. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?