Ödön
1 °C
11 °C

A milliárdos Richard Branson a borospincéjében várja a hurrikánt

2017.09.06. 18:59

A Karib-tenger turistaparadicsomait fenyegeti az Irma hurrikán, de a 300 kilométeres széllel pusztító trópusi vihar fenyegetését nem mindenki veszi komolyan. Richard Branson, a Virgin-birodalom milliárdos alapítója például azt írta ki a céges blogjára, hogy ő Necker Islanden, a háza borospincéjében tervezi átvészelni a hurrikánt. Ez Branson saját szigete, 1979-ben vásárolta meg, és egy látványos luxusvillát építtetett rá. Aminek, úgy tűnik, a stabilitásában is teljes mértékben megbízik.

Branson nincs egyedül a házban, mint írja, "remek fiatalamberek" a vendégei, akikket ottalvós buliként fogják fel a természeti csapást. Ezt fotókkal is illusztrálta, ahogy a kis csapat társasjátékozik, és emeletes ágyakon alszik. Branson azt írja, a vihar esővel és ordító széllel érkezik, a látvány egyszerre félelmetes és gyönyörű.

A 67 éves milliárdosnak nem ez az első kockázatos kalandja, több légballonos világcsúcsot tart, egyszer például a Csendes-óceán felett kelt át Japánból Kanadába, a közel 11 ezer kilométeres távot leszállás nélkül, 400 kilométeres átlagsebességgel tette meg. Ő tartja a La Manche csatornán kétéltű járművel átkelés sebességrekordját is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?