Sértetlenül megúszta Irma tombolását a borospincébe bújó milliárdos

2017.09.07. 19:58

Richard Branson a háza alatti beton borospincében vészelte át a hurrikánt vendégeivel együtt, a Necker Island nevű saját szigetén a Karib-tengeren. Az Irma hurrikán pusztítása azért nem kímélte meg a szigetet sem, amely "komoly károkat szenvedett, melynek mértéke még mindig nem egyértelmű", ismerteti Branson beszámolóját a Bloomberg.

A Virgin-birodalom alapítója fotókkal is illusztrálta, ahogy a kis csapat társasjátékozik, és emeletes ágyakon alszik. A vihar elvonulta után Branson fia, Sam az Instagramon pedig azt írta, hogy számos épület megsemmisült a szigeten: "Senki se vegye félvállról a hurrikánt, ha az éppen felé tart. Ha a házad nem elég erős, mielőbb keress egy biztonságos helyet" - írta. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla