Meghalt a 16 éves szörfös, aki az Irma hurrikánban szörfözött

2017.09.08. 11:49

Egy tehetséges, fiatal profi szörfös vesztette életét, amikor az épp Barbadosra érő Irma hurrikán hullámjain akart szörfözni - írja a Telegraph

A 16 éves, barbadosi születésű Zander Venezia leesett a deszkájáról, és egy zátonynak csapódott a Box by Box nevű strand mellett. Több szörfössel együtt lovagolták meg azt az áradást, amit az ötös kategóriájú hurrikán okozott. 

Társa a Surfline magazinnak azt nyilatkozta: "Zander vérzett, és nem mozdult. A többiek igyekeztek minél hamarabb a partra vinni, de ez nagyon nehezen ment".  

Ebből a korábbi videóból  látszik, hogy amúgy mennyire ügyesen szörfözött Zander:

Veneziának már az édesapja is szörfözött, és a fiú számos szörfversenyt megnyert. Az egyik barbadosi újság szerint a szigetország egyik legnagyobb szörfreménysége volt.   

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás