Árpád
-2 °C
4 °C

1 kiló kokain volt az izgatott férfi gyomrában

2017.09.09. 10:08

A müncheni reptér vámosainak feltűnt, hogy egy Hollandiából éppen megérkező férfi rettenetesen feszült, és izgatott. Egy gyors vizsgálat után kiderült, hogy nem volt véletlen az izgalom, ugyanis elképesztő mennyiségű kokaint találtak a gyomrában. 

A 26 éves férfi útján Olaszország lett volna a végállomás, de amikor ezzel kapcsolatban kérdezték, folyamatosan összezavarodott, és egymásnak ellentmondó válaszokat adott a kérdésekre. 

Egy gyors drogteszt kimutatta, hogy a férfi érintkezett kokainnal, de nem találtak kábítószert sem a testéhez rögzítve, sem pedig a csomagjában. A csempészt ezután átvitték egy közeli kórházba, ahol megröntgenezték a férfi felsőtestét, és ott gyomorsavnak ellenálló csomagolásban majdnem egy kiló kokaint találtak. 

A nap során a férfi testéből 95 csomag került elő, és elegánsan csak annyit mondott a rendőrségi szóvivő, hogy a tasakok természetes úton távoztak. A szóvivő kitért arra is, hogy a lenyeléssel történő csempészés nagyon kockázatos, mert a legtöbb esetben ha csak egy csomag kiszakad, a csempész meghal túladagolásban. 

(via thelocal.de)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?