Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A fosztogatók úgy gondolták, hurrikán közben a legjobb cipőért menni a boltba

2017.09.11. 16:02 Módosítva: 2017-09-11 16:57:52

Egy helyi hírügynökség kapta ezt a telefonnal készített videót, amin jól látható, hogy az Irma hurrikán miatt félig kiürített Miamiban fosztogatók pakolnak ki egy cipőboltot.

A tolvajok nem aprózzák el: 4-5 dobozt visznek el egyszerre, ki mennyit bír. A videó végén aztán feltűnik a rendőrség is. Később a fosztogatók nagy részét letartóztatták. 

Bár Floridában már nem hurrikán, hanem trópusi vihar besorolású lett az Irma hurrikán, a floridai kormányzó, Rick Scott arra figyelmeztette a lakosokat, hogy életveszélyes szél várható államszerte, óránkénti 137 kilométeres széllökésekkel.

Dél- és Közép-Floridában már több mint hárommilliónyian vannak áram nélkül,  Miamiban a vihar miatt kijárási tilalmat vezettek be

A legfrissebb hírek szerint Kubában tíz ember halt meg, amikor a szigetországot végigtarolta a vihar.  A legtöbben akkor lelték halálukat, amikor a nyakig érő tengervíz törmeléket és kisebb bódékat sodort a sűrűn lakott városrészbe. Több holttestet félig összeomlott épületek alatt találtak meg. 

A karibi térségben tomboló viharban eddig 24-en haltak meg.