Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Holtan került elő Németországban az eltűnt 23 éves ajkai fiú

2017.09.12. 09:31

Augusztus 26-án, Ajkáról tűnt el a 23 éves L. Dávid, akinek a holttestét a hétvégén találták meg a német hatóságok egy müncheni vasútállomáson. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, egy ismerőse szerint tragikus baleset történt, más hírek szerint öngyilkos lett.

Egy mentőkutyás alapítvány is részt vett a fiú keresésében, az alapítvány elnöke szerint néhány korábbi információ is arra utalt, hogy külföldre utazott Dávid, de végül a telefonja cellainformációja alapján találták meg a holttestét a német hatóságok, írja a Blikk.

A Bors tudomása szerint a fiú szülei Zalakaroson pihentek aznap, amikor a fiú eltűnt. Amikor hazaértek, találtak egy levelet, amiben Dávid azt írta, "csak oda vettem jegyet, de vissza már nem".

A lap szerint a fiú feltehetően öngyilkos lett. A személyes holmiját megtalálták a vasútállomáson, csak telefont és némi készpénzt vitt magával Ajkáról.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.