Szexuális zaklatásért kapott négy évet Angliában egy magyar nő

2017.09.23. 00:07

Négy év börtönre ítélt az angliai Luton városának bírósága egy 21 éves magyar nőt, miután bebizonyosodott, hogy barátjával együtt szexuálisan zaklattak egy fiatal lányt – írja a Daily Mail.

A nő több videót is készített szintén magyar származású, 30 éves barátjával, az egyiken ő fogdosta a gyereket, a másikon pedig fogta, míg barátja közösült vele. A pár évekkel ezelőtt ment Angliába, a nő ügyvédje szerint azért, hogy elmeneküljön az otthoni zaklatás elől. Hozzátette azt is, hogy az öregebb férfi manipulálta őt.

A bíró ez utóbbit el is fogadta, azonban úgy vélekedett, hogy ennek ellenére megvolt a lehetősége, hogy eltávolodjon tőle, főleg mikor egyértelművé váltak a pedofil hajlamai. A 30 éves volt rendőr egyébként már tavaly óta börtönben van, ő 8 évet és 8 hónapot kapott szexuális bűncselekményért. A nő elleni nyomozás is akkor kezdődött, ez zárult le végül most a héten. 

A bíró egyébként azt is kiemelte, hogy a nő semmiféle megbánást nem tanúsított az ügyben, valamint elmondta, szabadulása után élete végéig regisztrált szexuális bűnöző lesz majd.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport