Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C

Észak-Korea propagandavideóban robbantja fel az amerikai fegyverarzenált

2017.09.25. 14:08

Új propagandavideót jelentett meg az észak-koreai rezsim, amelyben amerikai repülőgép-hordozókat és vadászgépeket semmisítenek meg, számolt be a Telegraph. A videó jelentőségét csak az gyengíti valamelyest, hogy a pusztítás csak számítógépes trükk.

A videó arra is figyelmeztet, hogy az országot megtámadó amerikai gépek a saját sírjukba hullanak.

A 99 másodoerces videót a DPRK Today oldalára posztolták szombaton, nem sokkal azután, hogy amerikai bombázók figyelmeztető repüléseket hajtottak végre Észak-Korea partjainál. A repülők mélyen behatoltak a két Koreát elválasztó demilitarizált zónába. A Pentagon szerint ez volt a legmélyebb amerikai behatolás a zónába a 21. században.

A rezsim videója egyébként józan hangokkal indul: feltűnik Donald Trump, akit őrültnek neveznek. Ezek után mutatják a Pukguksong rakétát, amint F-35 -ös és Lancer bombázókat pusztít el. Ezt követően egy észak-koreai tengeralattjáró lő ki rakétát, telibe találva a Carl Vinson anyahajót. a hajón tűz üt ki, miközben a propagandavideóban elhangzik, hogy az amerikaiak saját sírjukba tartanak, amikor megtámadják Észak-Koreát.  • Vennék
  • Hírek