30 embert ehetett meg egy orosz kannibálházaspár

2017.09.26. 17:07 Módosítva: 2017.09.26. 18:22

Az orosz sajtóban megjelent hírek szerint 30 emberrel végezhetett egy orosz házaspár, akik az áldozataikat feldarabolták és megették, írja a BBC.

A rendőrség szerint a pár akár 30 embert is megölhetett az elmúlt 18 évben, de mivel a nyomozás még tart, nem tudni a pontos számokat. Az áldozatok számát a kihallgatásukon vallották be a pár tagjai. A rendőrség a pár lakásán feldolgozásra váró emberi testrészeket találtak, többet befőttes üvegben, tartósítószerben tettek el.

A 35 éves férj figyelmetlensége buktatta le a párt, miután elhagyta a mobiltelefonját, rajta olyan képekkel, melyeken megcsonkított emberekkel, levágott testrészekkel fotózkodott. Az egyik képen a kannibál férfi a szájában egy levágott testrésszel pózol.

Az orosz sajtóba kiszivárgott helyszínelési fotók alapján a pár már legalább két évtizede foglalkozik emberek vadászatával és elfogyasztásával, az egyik áldozatukról készült fotóra – melyen egy levágott fej látható egy fémtálcán, gyümölcskörítéssel – 1999. decemberi dátum van ráégetve.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport