Mexikói földrengés: 22 újabb holttestet találtak, már 366 a halottak száma

2017.10.03. 22:45

Tovább emelkedett a mexikói földrengés halálos áldozatainak száma, már 366 holttestet találtak meg a két hete zajló kutatások során. Luis Felipe Puente, a helyi polgárvédelem vezetőj közölte, 22 holttestet találták a nap folyamán egy épület romjai alatt Mexikóvárosban, írja az MTI. A polgárvédelem vezetője hozzátette: a mentőalakulatok már az utolsó munkálatokat végzik, utalva arra, hogy a kutatás lassan a végéhez közeledik.

Mexikót szeptember 19-én egy 7,1-es erősségű földrengés rázta meg, míg a szeptember 7-én egy 8,2-es földmozgás száz ember halálát okozta Oaxaca és Chiapas szövetségi államokban.

A szeptember 19-i katasztrófa következtében a fővárosban 225-en haltak meg, a  fővárostól délre fekvő Morelos tagállamban 74 ember vesztette életét, 45 halottról tudnak a Morelostól keletre található Puebla tagállamban, illetve 15-en haltak meg a fővárost körülvevő México tagállamban. Hat ember a Morelostól délre fekvő Guerreróban és egy halott van a Pueblától délkeletre található Oaxaca államban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport