Erik, Alexandra
EUR 386,15 Ft
USD 366,33 Ft
11 °C
23 °C

Nyilvánosságra hozták az első testkamera-felvételeket a Las Vegas-i lövöldözésről

2017.10.04. 09:03

Magyar idő szerint hétfőn reggel egy Las Vegas-i szálloda ablakából lövöldözni kezdett a tömegre egy férfi. Legalább 59-en meghaltak, a sebesültek száma tízszer annyi. A férfi automata fegyverekből hosszú percekig lőtt, majd amikor a rendőrség benyomult a szobájába, öngyilkos lett.

Ez volt az Egyesült Államok történetének legvéresebb merénylete, a lövöldözőről kiderült, hogy egy nyugdíjas férfi, aki készült a mészárlásra, a szállodai szobájában és a nem messze fekvő otthonában is fegyverarzenált találtak. A gyilkos bekamerázta a környezetét is.

A rendőrség nemrég nyilvánosságra hozta a rendőrség egyik egységének felvételét, a kamera egy rendőr testére volt szerelve.

A felvétel közvetlenül a lövöldözés kitörése után készült. A rendőr az elején felszólít néhány bámészkodót, hogy azonnal feküdjenek a földre. A rendőrök ekkor még nem tudták, honnan érkeznek a lövések. Később pedig az egyik rendőr találatot is kap. Drámai felvételek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét