Erik, Alexandra
EUR 386,15 Ft
USD 366,11 Ft
11 °C
23 °C

Las Vegasban is életet mentett egy mobiltelefon

2017.10.05. 16:37

Életet mentett egy iPhone a Las Vegas-i tömeggyilkosság idején, írja az Independent. A telefonról egy taxisofőr készített képet, miután a tulajdonosát biztonságos helyre vitte. Róla csak annyit tudni, hogy egy nő, a nevét nem hozták nyilvánosságra.  A Twitteren keringő képen látható, hogy a lövedék teljesen összezúzta a telefon alját és fémkeretét, a kijelzője is károsodott. Több részletet nem közöltek a szerencsés esetről.

A 64 éves Stephen Paddock helyi idő szerint vasárnap késő este ötvenkilenc embert megölt és csaknem ötszázat megsebesített, amikor golyózáport zúdított egy countrykoncert 22 ezres közönségére a Mandalay Bay szálloda 32. emeletéről.

Idén májusban a manchesteri robbantáskor is a telefonjának köszönhette életét egy nő. Lisa Bridgett súlyos sérülésekkel, de túlélte azt a pillanatot, amikor az Ariana Grande-koncert után felrobbantotta magát egy öngyilkos merénylő. A bombából kirepülő anyacsavart eltérítette és le is lassította a füléhez szorított telefon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét