Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

22 kocsit nyomott telibe poroltóval egy pár Oslóban

2017.11.03. 21:31

Péntek hajnali 4 körül kapta a riasztást az oslói rendőrség, hogy valaki összefújkálta poroltóval a környék összes kocsiját. A kiérkező rendőrök nem igazán hittek a szemüknek, ugyanis a huszonéves norvég férfi és nő 12 poroltót fújt ki az Oslo belvárosában a parkoló autókra.

A poroltózás Bonnie és Clyde-ja a rendőröket meglátva elmenekült, de egy nyomkereső kutya segítségével elég hamar megtalálták őket. A rendőrök figyelmeztették a lakókat, hogy nem tanácsos beindítani a kocsijukat, mert az apró por tönkreteheti a motort, és a slagozást se ajánlják, mert egy ragacsos anyaggá állítja össze a kifújt port, amit aztán roncsolhatja a fényezést. Az autókra kiragasztott cédula szerint azt ajánlják a rendőrök, hogy minden gépkocsi tulajdonos lépjen kapcsolatba a biztosítójával, akik elvégzik a biztonságos takarítást. 

(via thelocal.no)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek