Letartóztattak egy magyar házaspárt Máltán

2017.11.16. 23:22

Őrizetbe vettek egy magyar házaspárt Máltán, mert a vád szerint erőszakkal prostitúcióra kényszerítettek két nőt, írja az Independent. Az egyik áldozat valószínűleg a feleség testvére volt.

A 39 éves férfit és 34 éves feleségét azzal is vádolják, hogy bordélyházat üzemeltettek, napi akár 15 hívást/megrendelést is fogadtak, a két prostitúcióra kényszerített nőttől pedig minden pénzüket elszedték. Az áldozatok védelme érdekében neveket nem hoztak nyilvánosságra.

A vádlottakkal és a két nővel együtt élt a pár 14 éves lánya, a hatóságok pedig attól féltek, hogy idővel belőle is prostituált lesz. Idén például csak 15 napot volt iskolában, illetve a szüleivel együtt folyamatosan költöznie kellett (Magyarországtól Angliába, majd Hollandiába és Máltára). 

A házaspár letartóztatása után a lány nevelőszülőkhöz került, és bár felmerült, hogy hazaküldik, a hatóságok szerint jobb neki a rokonaitól távol. A szüleivel azonban minden nehézség nélkül kapcsolatba léphet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla