18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A 16 éves fiú arcbőrrel együtt vitte haza áldozata állkapcsát

2017.11.28. 16:47

Múlt pénteken az erdélyi Sepsiszentgyörgyön meggyilkoltak egy 21 éves fiatalt az állomási híd mellett húzódó csövek beton tartóelemei alatt. A gyilkosságról csak kedden derültek ki részletek Adrian Baciu, az esettel foglalkozó ügyész beszámolója alapján, de azok a részletek tényleg horrorfilmbe illők.

A tettes egy 16 éves fiú volt, aki 7 éves kora óta szipuzik rendszeresen (Prenadez gőzét szívja be zacskóból). Az öncsonkító, önvagdosó hajlamot kifejlesztett fiú elvileg zágoni nagymamája gondozása alatt áll, de ténylegesen Sepsiszentgyörgyön lakik apjával és testvérével, még ténylegesebben pedig egész nap a hajléktalanok között lógott.

A gyilkosság előtt a tettes és az áldozat egy közeli szupermarketben 5 liter vodkát és 10 liter sört vásárolt, ezt az utcán kezdték el fogyasztani, ám a csendőrség megbírságolta őket, ezért behúzódtak a betonelemek alá. Ivás közben ragasztógőzt is szívtak, és elkezdtek vitatkozni. A 16 éves fiú ráült áldozatára,

  • egy kővel szétverte a fejét,
  • egy üvegdarabbal elvágta a torkát,
  • nyelvestől, arcával együtt kivágta az állkapocs-csontját,
  • belefetyelt 5-6 tenyérnyi vért
  • a halott állkapcsát arcbőrrel, nyelvvel együtt hazavitte, és megmutatta a testvérének, majd ezután elkezdett enni belőle

A sokkoló jelenetet a testvére is elmondta a nyomozóknak, sőt, az apjuknak is elmesélték, aki azonban

nevetett az egészen, lefeküdt, és másnap munkába ment.

A tettes mindezt maga mesélte el az ügyészségen nevetve és a véres részleteken csámcsogva. Kiderült, hogy a fiatal másnap a helyszínen, az állomás hídjáról figyelte, hogy halad a nyomozás. A nyomozásnál a kezdet volt a legnehezebb, ugyanis az áldozatot arc nélkül nehezen tudták azonosítani, de aztán a rendőrök felállítottak egy gyanúsított kört "az utcán csatangoló személyekből". A fiatal lakásán megtalálták a véres állkapocs-darabot.

A gyanúsított ekkor bevallott, mi több, azt hangoztatta, hogy ezek után is bármikor gyilkolna. Baciu szerint vallomása alatt folyton nevetett, az egyenruhásokat fenyegette, hogy elveszi a fegyverüket és lelövi őket . A fiút 30 napra letartóztatták, és elrendelték pszichiátriai vizsgálatát.

(Székely Hírmondó, via 444)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport