16:00, November 29.
Ecuador 1
Szenegál 2
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 2
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29.
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29.
Irán 0
Egyesült Államok 0

Igazi tél tombol Nagy-Britanniában

2017.12.10. 18:41 Módosítva: 2017.12.10. 23:53
Ön is látta? Van fotója, vagy videója?
Küldje el nekünk!

Nagy-Britanniába is megérkezett az igazi tél: a meteorológusok komoly havazásra és szélre figyelmeztettek az ország jelentős részén,  írja  a BBC.

Vasárnap Walesben mérték a legvastagabb hóréteget, Sennybridge településen harminc centiméternyi esett. Anglia déli területein akár 130 km/órás széllökések is lehetnek.

A szolgáltatók adatai szerint Oxfordshire, Berkshire és Wiltshire megyében 24 ezer háztartásban elment az áram. A helyreállítás azonnal elkezdődik, amint javul az idő, ígérik.

A közúti, vasúti és légi közlekedésben is fennakadások vannak. A budapesti repülőtér menetrendjén látható, hogy a Ryanair egyik londoni járatát törölték, a késő esti manchesteri gép is késik. 

Olvasónk, Tamás küldött fotót arról, hogy hogy nézett ki vasárnap a Luton reptér, ahová szinte az összes magyar fapados járat érkezik:

Lutonban azt tapasztalta, hogy az EasyJet gépek egyáltalán nem tudtak felszállni az erős havazás miatt, az érkező járatokat nem tudták fogadni, mert nem volt állóhely a repülőtéren.

A lutoni repülőtér vasárnap esti tájékoztatása szerint a térségben hétfőre is havazás várható, ezért a repülőtéri hatóságok azt kérték, hogy az utasok hétfőn is ellenőrizzék, hogy járatuk elindul-e - írja az MTI. A havazás a másik négy londoni repülőtér, a Heathrow, a Gatwick, a Stansted és a City forgalmában is jelentős fennakadásokat okozott.

Vasárnap este Anglia középső, délnyugati részében és Walesben 27 ezer lakásban nem volt áram, mivel a hó- és jég súlya alatt kidőlő fák vezetékeket szaggattak le.

Az A40-es úton fa dőlt egy lakóautóra, sérültekről nincs hír, de a kocsi alaposan megrongálódott. Akinek nem feltétlenül muszáj, ne induljon most útnak, tanácsolják a közlekedőknek.  • Tippek
  • Bankszámla