Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Közzétették a felvételt, amin egy magyar bűnöző egy olasz kocsmában lövöldöz

2018.01.01. 18:49 Módosítva: 2018-01-01 20:21:06

A bolognai rendőrség nyilvánosságra hozta azokat a felvételeket, amelyeken a szerb állampolgárságú, de magyar származású Fehér Norbert lelő egy kocsmárost az olaszországi Budrióban. 

A szabadkai születésű Fehér Norbertet Szerbiában rablásért és nemi erőszakért körözték. Olaszországba menekült, ahol főként nyaralókba tört be. Tavaly áprilisban egy vadászpuskával ment be kirabolni a budrói kocsmát. A kocsmáros elvette tőle a puskát és többször meg is ütötte vele. A dulakodás közben Fehér pisztolyt rántott, és a felesége szeme láttára lelőtte a férfit (ez nem látható a felvételen).

Az Igor, az orosz gúnynéven is ismert férfi ezután elmenekült. Egy mocsaras, erdős területen bujkált, elhagyatott házakban húzta meg magát. Valószínűleg a szabadban talált bogyókon, gyümölcsökön, tojáson él. Hajtóvadászat folyt ellene, ezer kommandós üldözte.

Egy héttel később, április 8-án egy önkéntes természetőrt ölt meg. A 62 éves áldozat, Valerio Verri szerencsétlenségére megpróbálta a társával feltartóztatni Fehért egy ellenőrzőállomáson Marmorta és Moline között Bolognában. Fehér az őr társát is megsebesítette, de ő szerencsére túlélte. 

December közepén Spanyolországban fogták el. Elfogásakor lövöldözés tört ki, amiben hárman meghaltak, köztük két rendőr és egy civil.