Szilvia
5 °C
16 °C

16 évesen kislányokat használt szexuális eszközként, akár hét évet is kaphat

2018.01.03. 08:27

Két rendbeli gyermekpornográfia bűntette miatt emeltek vádat egy 18 éves fiúval szemben, aki találomra kiválasztott kislányokat zaklatott szexuális céllal legalább 23 esetben.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint a 2016 második felében, még 16 évesként a fiú, az interneten „két néven is profilt hozott létre, amelyeken keresztül súlyosan szeméremsértő fényképeket és videókat továbbított – többek között saját magáról is. Az egyik profilon keresztül férfinevet használt, a másikon női nevet. Utóbbi használatakor önmagát is lánynak adta ki a kislányok bizalmának elnyerése érdekében.

A 9 és 14 év közötti lányoknak küldött üzenetek – a fényképeken, videókon túl – kifejezetten durva, vulgáris hangnemet tartalmaztak, és a kislányokat szexuális cselekmény elvégzésére, azok rögzítésére és továbbküldésére próbálta rávenni” - írja az ügyészség.

A fiatal akár 7 és fél évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?