Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halott újszülöttet találtak egy repülőgép vécéjében

2018.01.07. 16:36

Az indonéz rendőrség letartóztatott egy nőt, miután egy halott újszülöttet találtak az Etihad Airlines egyik járatán a mellékhelyiségben, egy zacskóban a kukában - írja a Sky News.

A 37 éves, Hani nevű nő a gyanú szerint titokban szülhetett az Adu Dhabiból Dzsakartába tartó járaton, szombaton. A nő rosszulléte miatt a járatnak Bangkokban kellett kényszerleszállást végrehajtania: négy órával indulás után a nő vérzése miatt döntött így a pilóta, hogy az utas orvosi ellátáshoz jusson.

Így a nőt Thaiföldön leszállították a járatról, de a halott újszülöttet csak akkor találták meg a takarítók, amikor a gép megérkezett eredeti célpontjára. Hani egy későbbi géppel utazott haza. A csecsemő halálának okát még nem állapították meg. A nőt még nem hallgatták ki, mivel még lábadozik a reptéri gyengélkedőn.

Képünk illusztráció, nem a hírben szereplő járatról készült
Képünk illusztráció, nem a hírben szereplő járatról készült
Fotó: Lester Cohen / Getty Images Hungary

Hani egyike annak az ötmillió indonéznek, akik külföldön dolgoznak, és akiknek 70 százaléka hozzá hasonlóan háztartási alkalmazottként foglalkoztatott nők.