Erzsébet
1 °C
4 °C

Összeverekedtek a pilóták a pilótafülkében, kirúgták őket

2018.01.24. 15:11

A Jet Airways légitársaság pilótái január elsején, a London - Mumbai járaton bunyóztak össze, amikor a gép a levegőben volt, írja a BBC. 324 utas tartózkodott a gépen, amikor a jelentés szerint a férfi pilóta felpofozta kolléganőjét. A gép biztonságosan landolt végül Mumbaiban.

A légitársaság mostanáig vizsgálta az esetet, és végül a pilóták menesztése mellett döntöttek, ugyanis a verekedéssel komoly veszélynek tették ki az utasokat. A dulakodás alatt kétszer is felügyelet nélkül hagyták a vezérlőpultot, legalábbis az indiai repülésirányítási központ egyik szenior hivatalnoka ezt mondta a Press Trust of India hírügynökségnek.

"Egyikük kijött a pilótafülkéből, egy órával leszállás előtt és arra panaszkodott, hogy társa fizikailag bántalmazta. Aztán a másik pilóta is kijött, ezzel teljesen felügyelet nélkül hagyva a pilótafülkét" - fogalmazott.

Indiai lapok szerint a nő könnyek között hagyta el a fülkét, miután férfi társa megütötte, de végül kollégái meggyőzték, hogy folytassa munkáját. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?