Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

3 éve volt halott a német nyugdíjas, amikor megtalálták

2018.02.02. 19:36

Közel 3 évig nem kereste senki azt a német férfit, aki a jelenlegi információk szerint még 2015 májusában halt meg 72 évesen. Az idős nyugdíjast nem hiányolták szomszédjai, és az se tűnt fel senkinek, hogy tele volt tömve a postaládája levelekkel.


A főbérlőnek se tűnt fel semmi, először csak 2016-ban érezte, hogy valami furcsa, amikor megemelte a lakbért, és a bérlő bankja  továbbra is az addigi alacsonyabb összeget utalta. A férfi ahelyett, hogy személyesen megkereste volna az akkor már halott férfit, megelégedett annyival, hogy írt neki pár levelet, amivel terápiás jelleggel kiőrjöngte magát, és ment minden tovább. A tulajdonos 2017 végén veszítette el végleg a türelmét, és akkor megbízott egy lakatost, hogy cserélje le a zárakat. Mivel úgy tűnt, mintha a férfi lelépett volna, a főbérlő megbízott egy csapat munkást, hogy újítsák fel a lakást. 

Ők találták meg a férfi holttestét, ami akkorra már csak a csontváz volt. A férfi hullájától nem messze találtak egy 2015 májusi napilapot nyitva egy asztalon, ebből gondolják, hogy a férfi akkortájt halhatott meg. 

(via thelocal.de)